MHandmade

Vi är återförsäljare av Mhandmade´s  handgjorda österbottniska hudprodukter. I sortimentet hittas bl.a aluminumfria deodoranter, kropps-och ansiktsolja och lip-balm.

Shea Deo 15,90€

Shea Deo, är en 100% naturlig unisex deodorant i krämform. Den har en lugnande och antibakteriell verkan på huden, och är förstås helt fri från aluminium. Deon, som doftar friskt av citrongräs och eukalyptus, håller dig fräsch hela dagen lång. Svettas du rikligare? Då är denna deo för dig!

 

Natural Deo 13,50€

Natural Deo är vår naturliga deo som finns i fyra olika dofter; Pure, Lemon, Lavender och Peppermint. Den är aluminiumfri, och blockerar därmed inte lymfkörtlarna utan låter kroppen sköta sin normala utrensning av slaggämnen. Deon skiljer sig från Shea Deon på det sättet att den innehåller kokosolja och är aningen lösare i konsistensen, perfekt för dig som svettas normalt.

Happy Face oil 17,95€

Pris Pigga upp ditt ansikte med denna unika oljeblandning. Jojobaolja är fantastiskt återfuktande och balanserande för både torr och fet hud. Havtornsolja vårdar och mjukgör intensivt och ditt ansikte får ny energi och lyster. Tack vare jojobaoljans fuktgivande egenskaper är Happy Face den perfekta ansiktsoljan till alla hudtyper. Den är inte fet i konsistensen utan absorberas enkelt av huden.

Arnica Cream 22,50€

 Värk? Inflammation? Ledbesvär? Arnica Cream är en traditionell salva med Arnika - en ört som har använts för egenvård i hundratals år. Idealisk att använda ex. före och efter fysisk träning. Upplevs värmande på stela, ansträngda områden på kroppen. En naturlig första hjälpen salva, helt enkelt!

Lip Balm 7,60€

 Lip Balm är ett mjukgörande, återfuktande läppbalsam utan tillsatser eller kemikalier som vårdar läpparna skonsamt. Alla ingredienser är 100% ekologiska. Dess unika sammansättning motverkar dessutom förkylningsblåsor på läpparna, torra mungipor osv. Ett Lip Balm som passar alla!